Yongo, digitaal sparen voor kinderen

Sparen en beleggen voor kinderen

Het is nooit te vroeg om naar de toekomst te kijken. Zeker niet naar die van kinderen. Want kinderen worden snel groot. Vaak sneller dan je denkt. Een eigen auto, een eerste appartement, studeren in het buitenland...  Een financieel duwtje in de rug maakt de start in het volwassen leven heel wat gemakkelijker. Met Yongo, het handige spaar- en beleggingsplatform van AG, kan je nu al investeren in de financiële toekomst van je oogappel.

Wat is Yongo?

Yongo is een 100% digitale spaar-en beleggingsoplossing van AG met financiële verzekeringen.

Je kan kiezen tussen 2 formules

 • Yongo Moon is een spaarverzekering van tak 21 met bescherming van je kapitaal en bovendien met een gegarandeerde rentevoet. 
 • Yongo Star is een beleggingsverzekering van tak 23 waarmee je investeert in een beleggingsfonds. Je opbrengst hangt af van de prestaties van dit fonds en is minder voorspelbaar.

Het contract staat steeds op naam van de ouder, grootouder, peter, meter, tante, nonkel... Kortom: iedereen die spaart of belegt voor een kind kan een contract openen. In beide formules spaar of beleg je op eigen ritme door regelmatig of af en toe geld opzij te zetten. En je bepaalt zelf hoeveel: dit kan al vanaf 10 euro. Je kiest ook zelf of en wanneer je het geld aan het kind geeft. Tot slot kan je rekenen op de expertise van AG, de grootste verzekeraar van België. 

 

Voordelen op Yongo via de Gezinsbond

Als lid van de Gezinsbond krijg je een welkomstcadeau van 20 euro. Hoe? Heel eenvoudig.

 • Open een Yongo via onderstaande link.
 • Gebruik bij de opening de promocode GEZIN.
 • Activeer je contract door minstens 10 euro te storten.
 • Je ontvangt dan automatisch 20 euro boven op je eerste storting.

Heb je een vraag over Yongo? Neem dan contact op via yongo@aginsurance.be of tel. 02-664.03.80. Je kan ook een contactformulier invullen.

-

Deze reclame betreft Yongo - platform van AG Insurance dat individuele levensverzekeringen Yongo Moon (tak 21 met gegarandeerde rentevoet) en Yongo Star (tak 23 waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen) voorstelt. Deze producten zijn ontwikkeld door AG Insurance en zijn onderworpen aan de Belgische wetgeving. 

 De algemene voorwaarden, de informatiedocumenten en de beheersreglementen zijn gratis beschikbaar op www.yongo.be

 © AG Insurance nv - RPM Brussel - BTW BE 0404.494.849 - www.aginsurance.be - Tel. +32(0)2 664 81 11. Belgische verzekeringsmaatschappij vergund onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel

Informatie over Yongo

 • Deze reclame betreft Yongo (Moon & Star), levensverzekeringen van AG die onderworpen zijn aan de Belgische wetgeving. Vóór de onderschrijving van het product is het noodzakelijk om de algemene voorwaarden en het essentiële-informatiedocument over verzekeringsproducten door te nemen.
 • Alle productinformatie is gratis beschikbaar op www.yongo.be

Klachten

 • Alle klachten over dit product, kan je bezorgen aan AG Insurance nv, Dienst Klachtenbeheer, E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel: tel. +32 (0)2 664 02 00, e-mail: customercomplaints@aginsurance.be.
 • Als de oplossing die AG Insurance voorstelt geen voldoening schenkt, kan je je klacht voorleggen aan de Ombudsman van de verzekeringen, Meeussquare 35, B-1000 Brussel: tel. +32 (0)2 547 58 71, fax +32 (0)2 547 59 75, website: www.ombudsman-insurance.be, e-mail: info@ombudsman-insurance.be.

Gegevens van de verzekeraar

 • AG Insurance nv, E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel - België – RPR Brussel – BTW BE 0404.494.849. Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel
Yongo, digitaal sparen voor kinderen

Nog vragen? Contacteer ons

Ledenvoordelen

Arduinkaai 16
1000 Brussel
België