Je lidkaart is geld waard

Sparen en besparen met de Gezinsbond

Met je lidkaart krijg je niet alleen korting op aankopen bij ruim tweeduizend winkels, maar ga je ook voordelig naar musicals, musea of attractieparken. Bovendien bespaar je op (gezins)activiteiten in je buurt zoals wandeltochten, workshops en tweedehandsbeurzen.

Wanneer je een aankoop doet bij een van onze partners, betaal je het volledige bedrag en wordt de korting op je lidkaart geplaatst.

Hoe meer je je lidkaart gebruikt, hoe meer korting je spaart (= spaartegoed). De gespaarde korting (spaartegoed) kan je per schijf van 5 euro gebruiken om je volgende aankoop bij een van onze partners (gedeeltelijk) te betalen (= afname).

Op welke manier wordt de korting toegekend?

Aankoop tickets

  • Je koopt je toegangsticket online of aan de kassa en betaalt het volledige bedrag.
  • De dag van de voorstelling geef je je ticket samen met je lidkaart af aan de kassa of de (promotie)stand van de Gezinsbond.
  • De korting wordt daar ter plaatse op je lidkaart geplaatst.

Bij korting op online tickets kan ook gevraagd worden om bij de bestelling je lidnummer op te geven. Je betaalt het volledige bedrag. Binnen de twee maanden na het event, wordt de korting door de Gezinsbond op je lidkaart geplaatst.

Aankoop bij een lokale handelaar

  • Samen met je aankoop geef je ook je lidkaart af. 
  • Je rekent je aankoop af aan de kassa en betaalt het volledige bedrag.
  • De korting wordt daar ter plaatse op je lidkaart geplaatst.

 

Benieuwd hoeveel korting je al gespaard hebt? Ontdek het hier.

 

Let op: de lidkaart van de Gezinsbond is strikt gezinsgebonden en niet overdraagbaar. Enkel de inwonende gezinsleden die deel uitmaken van het aangesloten gezin kunnen deze lidkaart gebruiken.

Sparen en besparen met de Gezinsbond
Je lidkaart is geld waard

Nog vragen? Contacteer ons

Ledenvoordelen

Arduinkaai 16
1000 Brussel
België