DELA Uitvaartzorgplan

Vandaag geniet je volop van het leven samen met je gezin: jullie beleven toffe momenten met familie en vrienden, vieren elke verjaardag uitbundig, trekken er graag op uit, storten jullie op hobby’s en sport … Je wil je gezin daarbij zo goed mogelijk beschermen tegen allerlei risico’s. Maar heb je ook al eens gedacht aan het moment dat je er niet meer bent en wat dit voor hen zou betekenen?

Met een Uitvaartzorgplan van DELA* ben je gerust dat het goed geregeld is. Zo hoeven je geliefden zich later geen financiële en praktische zorgen te maken over je afscheid. Maar hebben ze tijd voor wat écht telt: terugblikken op al die mooie momenten samen.

Bespaar je gezin later de kosten van je uitvaart

DELA zorgt ervoor dat de kosten van je uitvaart betaald worden voor het bedrag waarvoor je verzekerd bent:

 • Je sluit als lid van de Gezinsbond een nieuw DELA Uitvaartzorgplan af (na 1 oktober 2023).
 • Je verzekert een bedrag naar keuze tussen 2.500 euro en 10.000 euro, volgens jouw wensen en budget.
 • Je kiest zelf hoe vaak je je premie betaalt – maandelijks, jaarlijks of eenmalig – en aan wie DELA het verzekerd bedrag uitkeert.
 • Je bent onmiddellijk en volledig verzekerd vanaf je eerste premiebetaling.
 • Je ontvangt na je eerste premiebetaling per polis een welkomstcadeau ter waarde van 50 euro.
 • Je kinderen tot 18 jaar zijn zonder bijpremie mee verzekerd als je ze in je polis laat opnemen. Behalve bij eenmalige premiebetaling.
 • Als je je laatste premie betaald hebt, blijf je levenslang verzekerd.
 • Dankzij de jaarlijkse indexering van het verzekerd bedrag en de daaraan aangepaste premie groeit jouw DELA Uitvaartzorgplan mee met de uitvaartkosten van de toekomst en blijft het waardevast.

Geef je gezin ook praktische en emotionele gemoedsrust

Een consulent nabestaandenzorg van DELA komt na de uitvaart langs bij je gezin om te helpen met alle praktische en administratieve formaliteiten die gepaard gaan met je afscheid. En er is meer:

 • Je gezinsleden kunnen gebruik maken van extra diensten zoals een kinderoppas of gezinshulp.
 • Ze kunnen een beroep doen op een psycholoog die hen helpt bij de emotionele verwerking van hun verlies.
 • Overlijd je in het buitenland? Dan regelt en betaalt DELA de repatriëring. Ook wanneer je plots overlijdt in België en je inwonende gezinsleden in het buitenland op vakantie zijn, staat DELA in voor hun vervroegde terugkeer.
 • Voor alle praktische vragen rond het overlijden van een naaste, kunnen jij en je gezinsleden op elk moment de DELA-infolijn bellen.

DELA maakt deel uit van coöperatie DELA. Als verzekerde bij DELA word je automatisch, kosteloos en vrijblijvend lid van coöperatie DELA. Je hebt de mogelijkheid tot inspraak en zeggenschap en geniet allerlei voordelen. Ontdek hier alles.

Wacht niet langer

Een DELA Uitvaartzorgplan nemen, is een mooi gebaar, waarvoor je gezin je later dankbaar zal zijn. En het is voordeliger dan je misschien wel denkt. Bereken meteen je premie op maat

Heb je vragen of praat je alles nog eens graag door?

Maak dan een virtuele of fysieke afspraak met een DELA adviseur. Die beantwoordt met plezier al jouw vragen en maakt je verder wegwijs.

Jouw voordeel bij DELA via de Gezinsbond

Geef via onderstaande button je polisnummer + je Gezinsbond-lidnummer door om jouw welkomstcadeau ter waarde van 50 euro per polis in ontvangst te nemen.

-

*DELA Natura- en levensverzekeringen N.V. – Belgisch bijkantoor (ondernemingsnr. 0665.931.229) gelegen te Noorderplaats 5 bus 2 te 2000 Antwerpen, bijkantoor van DELA Natura- en levensverzekeringen N.V., vennootschap naar NL recht (KvK-nummer 17078393), gelegen te Oude Stadsgracht 1, 5611DD Eindhoven, NL, toegelaten voor Tak 21 levensverzekeringen onder codenr. 2864; fabrikant DELA Uitvaartzorgplan, levensverzekering Tak 21 onderworpen aan BE recht – dekt levenslang uw uitvaartkosten voor het bedrag waarvoor u verzekerd bent. Men is niet gedekt voor een overlijden dat het gevolg is van een uitgesloten risico, met name zelfmoord binnen het jaar na de inwerkingtreding van de polis; vrijwillige deelname aan collectieve gewelddaad/terreur of oorlog (professionele omstandigheden [bv. militairen, politie, brandweer] uitgezonderd); misdaad of wanbedrijf indien men deze als (mede)dader pleegde. Voor extra bijstand, psychologische bijstand, repatriëring & vervroegde terugkeer gelden specifieke beperkingen en uitsluitingen. Deze vindt u terug in de Algemene Voorwaarden. Offerte, premieberekening en Algemene Voorwaarden: www.dela.be en/of uw makelaar. Klachten: contact@dela.be of Ombudsman Verzekeringen (de Meeûsplantsoen 35, 1000 Brussel). Indien u kosteloos een kopie wenst van de Algemene Voorwaarden, gelieve een e-mail te richten aan info@dela.be. Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Enkel de Algemene en Bijzondere Voorwaarden zijn bindend.

Documentatie

DELA Uitvaartzorgplan

Nog vragen? Contacteer ons

Ledenvoordelen

Arduinkaai 16
1000 Brussel
België