Standaard Boekhandel

Verwen jezelf met een boek

Heb je nood aan wat extra welverdiende 'me-time'? Om je af en toe gezellig in de zetel te nestelen met een goed boek en je favoriete muziek, of om eens gezondere recepten uit te proberen?

Doe jezelf een plezier en ga langs bij Standaard Boekhandel. Met meer dan 140 winkels in heel Vlaanderen is er altijd wel een Standaard Boekhandel bij jou in de buurt. Een bestseller, een reisgids, een hobbyboek… Snuister in het ruime aanbod fictie en non-fictie en doe inspiratie op tussen de stripverhalen, cd's of dvd's.

In de winkel niet meteen gevonden wat je zoekt? De winkelmedewerkers helpen je graag en halen het artikel zo snel mogelijk voor je in huis.

 

Ledenvoordeel Gezinsbond

  • 5 % spaarkorting op boeken, multimedia en wenskaarten
  • 10 % spaarkorting op papier- en schrijfwaren, bureaumateriaal, klassement, agenda's en kalenders
  • Maak ook gebruik van de extra kortingsbonnen uit het bonnenboekje: 10 % spaarkorting op boeken, multimedia en wenskaarten. Online kan je éénmalig gebruikmaken van deze bon. Hiervoor geef je de (kortings)code, die je terugvindt onder de barcode, én je lidkaartnummer (niet te verwarren met het lidnummer) in.
  • Bied je lidkaart steeds samen met je aankopen aan. Eenmaal het kasticket gemaakt is, kan de korting niet meer worden toegekend.
  • De korting is geldig bij betaling op de winkelvloer, met een boekenbon of online (Vergeet niet om bij je online bestelling je lidkaartnummer (niet te verwarren met het lidnummer) in te geven).
  • De korting is niet cumuleerbaar met de klantenkaart van Standaard Boekhandel, andere kortingen en/of promotionele aanbiedingen.
  • De korting is niet geldig bij aankoop van e-books, kranten en tijdschriften, loterijproducten, tabak, media-acties, elektronica en accessoires, school- en studieboeken, toegangstickets, boekenbonnen en andere geschenkboxen.
  • De korting is niet geldig in Standaard Bookshops, Fun en Aveve.

 

Standaard Boekhandel

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Nog vragen? Contacteer ons

Ledenvoordelen

Troonstraat 125
1050 Brussel
België