World Choir Games 2020

5 juli: Openingsceremonie  - Antwerps Sportpaleis

De aftrap van de 11de editie van de World Choir Games is zonder twijfel het meest unieke koorconcert dat je in je leven zal meemaken. Deze avond schittert koorzang in al zijn facetten, intiem met één enkele stem, gepassioneerd met het Vlaamse Radiokoor of vollenbak met de meer dan 10.000 zangers uit alle windstreken samen.

6 juli (celebration concert): Galaconcert - Capitole Gent

Kan zingen de wereld redden? Tijdens dit galaconcert, met als thema 'Liederen over vrede', wordt de World Choir Peace Prize uitgereikt. Op het podium staan topkoren zoals o.a. het show- en popkoor Rise Up uit Pelt en het Deense ensemble Vocal Line.

13 juli (celebration concert): Summer Night Vibes - Rivierenhof Deurne

Meer dan 100 koren leven zich uit in spiritual, gospel, jazz of pop. Of het nu een vocaal kwartet is, een close harmony-ensemble, een showkoor of een koor met meer dan honderd zangers, swingen zal het!

 

Ledenvoordeel Gezinsbond

  • 15 % spaarkorting
  • De korting is enkel geldig op tickets (alle categorieën) voor 5 juli (openingsceremonie), 6 en 13 juli (celebration concerts), besteld via onderstaande bestelknop.
  • De korting is cumuleerbaar met andere kortingen of acties van World Choir Games.
  • De korting wordt binnen de 2 maand na het evenement op je lidkaart geplaatst.

 

World Choir Games 2020

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Nog vragen? Contacteer ons

Ledenvoordelen

Troonstraat 125
1050 Brussel
België