Merodefestival 2020

Prinsheerlijke concerten én muzikale wandelingen door de mooiste natuurgebieden en langs de fijnste erfgoedplekjes van de Merodestreek (grens provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant & Limburg): dat is het Merodefestival.

Voor de zesde editie komt er muziek uit Sardinië (Elena Ledda), Ierland (Lisa O’Neil), Finland (Kardemimmit) en dat alles aangevuld met uniek talent van bij ons zoals MANdolinMAN, Spilar, LINDE, Wim Claeys of Anne Niepold.  Een prachtige staalkaart van wat de Europese folkmuziek te bieden heeft, telkens feeëriek omkaderd.  Naast de concertavonden aan de Beddermolen in Tongerlo, ontdek je via de muzikale wandelingen van zo’n 7 kilometer pittoreske erfgoedpareltjes, en hou je halt bij korte muzikale sets in het midden van de natuur.  Ontdek de streek, ontdek de muziek en vooral: geniet!

Speciaal voor gezinnen is er op donderdag namiddag een gezinsnamiddag met workshops en muziek voor kinderen van 4-10 jaar.

 

Praktisch

  • Wanneer: van 20 tot 24 mei
  • Waar: het Merodegebied

 

Ledenvoordeel Gezinsbond

  • 2 euro spaarkorting
  • De korting is enkel geldig op online tickets in voorverkoop (tot 18/05) via de website van het Merodefestival. Vergeet niet je lidnummer door te geven bij de reservatie.
  • De korting wordt een maand na het festival op je lidkaart geplaatst.

 

Merodefestival

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Nog vragen? Contacteer ons

Ledenvoordelen

Troonstraat 125
1050 Brussel
België