Yongo, online spaar- en beleggingsplatform

Leer je kinderen sparen met Yongo

Kinderen hebben grote dromen. Je zoon wil graag een nieuwe spelconsole voor zijn communie, je dochter kijkt uit naar een grotere fiets. Met het handige spaar- en beleggingsplatform Yongo kunnen vrienden en familie sparen en beleggen voor de dromen van je oogappel. Bovendien leren kinderen via Yongo al vroeg de waarde van geld. Ze ontdekken hoe ze hun wensen en dromen stap voor stap kunnen realiseren door een centje aan de kant te leggen.

Hoe werkt het?

Surf naar www.yongo.be en schrijf je in. Vraag vrienden en familie om supporter te worden op Yongo. Als supporter kunnen ze mee sparen voor de projecten van jouw kinderen: een fiets, een computer, een uitstapje naar een pretpark. Doet je zoon zijn communie of is je dochter jarig? Dan maak je een project aan. De supporters van jouw kind kunnen vanaf dan mee sparen voor het project. Jij en je kinderen kunnen op de voet volgen hoeveel er al gespaard werd. Enveloppes met geld zijn dus voorgoed verleden tijd, het geld komt rechtstreeks op de Yongo van je kind.

Via Yongo kan je niet enkel op korte termijn sparen. Je spaart of belegt ook op lange termijn. Want kleine kinderdromen wordt ooit groot: een huis, een auto... En daarin wil je als ouder je kind ook steunen.

 

Korting op Yongo via de Gezinsbond

  • 20 euro op de lange termijn
  • Je kind geniet vanaf de 13de maand onder bepaalde voorwaarden bij overlijden van een ouder een gratis overlijdensdekking ter waarde van 1000 euro, gestort op een geblokkeerde rekening (met een maximum van 3000 euro per ouder).
  • Om de 20 euro te ontvangen, dien je bij je inschrijving de partnercode 'Gezin' in te geven.
  • Heb je een vraag over Yongo? Neem dan contact op via yongo@aginsurance.be of tel. 02-664.03.80. Je kan ook een contactformulier invullen.
Yongo

Nog vragen? Contacteer ons

Ledenvoordelen

Arduinkaai 16
1000 Brussel
België