Jules Destrooper Bezoekerscentrum

Op zoek naar een educatieve uitstap met het gezin? Zoek niet verder en ga naar het bezoekerscentrum van Jules Destrooper. Ontdek er alles over Jules Destrooper koekjes. Geniet van een mooie korting via de Gezinsbond.

Proef het koekjesverhaal

In het Jules Destrooper Bezoekerscentrum in Lo (Diksmuide) wandel je doorheen de rijke geschiedenis van de wereldberoemde koekjes uit West-Vlaanderen. De Biscuiterie werd in 1886 opgestart en is nog steeds trouw aan de originele recepten. Kom alles te weten over de oude familierecepten en de huidige productieprocessen. Ontdek de kwaliteit, traditie en pure ingrediënten van de Jules Destrooper biscuits. Je bezoek eindigt met een uitgebreide proeverij van de heerlijke specialiteiten van Jules Destrooper.

In het centrum van Lo (Diksmuide) kan je nadien met de kinderen op schattenjacht ‘Op zoek naar het Gouden Koekje’ (kinderwandelroute van 2 km met fijne opdrachtjes).

 

Korting Jules Destrooper Bezoekerscentrum via de Gezinsbond 

Als lid van de Gezinsbond kan je genieten van een mooie spaarkorting van 1 euro op tickets voor volwassenen en kinderen (6-12 jaar).

  • De korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen en acties.
  • De korting is niet van toepassing op aankopen in het winkeltje.
  • Tickets kunnen (gedeeltelijk) betaald worden met afnames per schijf van 5 euro.

 

Jules Destrooper Bezoekerscentrum

Nog vragen? Contacteer ons

Ledenvoordelen

Arduinkaai 16
1000 Brussel
België