GaiaZOO (NL)

GaiaZoo is tot nader order gesloten omwille van de verscherpte coronamaatregelen.

Op zoek naar een leuke gezinsuitstap naar een dierentuin in Nederland? Zoek niet verder, ga naar GaiaZOO in Nederland en geniet van een mooie korting via de Gezinsbond.

Een complete wereldreis in één dag

Gaiazoo is de leukste dierentuin van Nederland, er zij maar liefst 150 verschillende diersoorten. Wat speciaal is aan GaiaZOO is dat de dierentuin zeer geschikt is voor fotografie. Maar naast het bekijken van al de verschillende dieren is er nog veel meer te doen.

Er is de optie om een rondleiding te doen in de zoo, op die manier zal je veel meer zien en leren, zo zal je te weten komen wat de dieren eten, hoe ze verzorgd worden,… Gebruik ook de GaiaZOO-app. Via deze app kom je nog meer te weten over de dieren en kan je aan een GaiaZOO-quiz deelnemen. Verder is er ook een overzichtelijke kaart beschikbaar op de app.

Verder beschikt GaiaZOO over het grootste indoor Dinospeelpark van Europa, genaamd Dinodome. Hier kan je klimmen en klouteren tussen verschillende impressieve dino’s

INFO Corona-maatregelen

Korting bij GaiaZOO via de Gezinsbond 

Indien je lid bent van de gezinsbond kan je genieten van een korting van 3,75 euro per ticket voor GaiaZOO dat wordt aangekocht aan de kassa of online.

  • De korting wordt aan de kassa toegekend op vertoon van je lidkaart.
  • De korting is niet cumuleerbaar met andere acties en kortingen.
GaiaZOO Nederland: Korting

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Nog vragen? Contacteer ons

Ledenvoordelen

Troonstraat 125
1050 Brussel
België